UA-90390788-1

Headhunting

Headhunting

TDDE kan in opdracht van een bedrijf op zoek gaan naar een medewerker met een gespecialiseerd profiel of specifieke vaardigheden voor een bepaalde functie. Het betreft iemand uit het middenkader en het topkader met veel ervaring zoals een CEO, CFO, CTO, COO, Account Manager , Sales Executive.  Zo’n medewerker reageert niet spontaan op een personeelsadvertentie. Vaak gaat het om vertrouwelijke situaties.

Een geschikte medewerker vinden binnen of buiten de organisatie. Het lijkt zo eenvoudig. het proces is echter complexer dan het in eerste instantie lijkt.

Een hoger kaderlid heeft grote verantwoordelijkheid. Eén foute keuze en de continuïteit van het bedrijf kan gevaar lopen. De meeste kandidaten hebben minimaal een opleiding als master of op universitaire niveau. Werkervaring, wijsheid en persoonlijkheid zijn evenzeer belangrijke aandachtspunten. En een relevant netwerk en kennis van de branche.

Het gaat vaak om zwaardere kandidaten, mensen die reeds een aanzienlijke beroepservaring hebben. De juiste persoon moet bij het juiste bedrijf terecht komen.

TDDE kan professioneel zoeken uit grote eigen bestanden en hebben een interessante ervaring als headhunter.

Wilt u meer informatie of een vrijblijvend gesprek, neem dan contact met ons op.

Print Friendly, PDF & Email