UA-90390788-1

Over TDDE

Over TDD Engineering

 

TDDE is een jong bedrijf met medewerkers die allen grote ervaring hebben op gebieden zoals detachering, veranderingsmanagement en headhunting.

TDDE is gevestigd in het Belgische Viersel in de nabijheid van Antwerpen. Ons netwerk is daardoor zowel voor Belgische als voor Nederlandse bedrijven en kandidaten interessant. Het plaatsen van Belgen in Nederland en van Nederlanders in België is niet ingewikkelder dan het plaatsen van kandidaten in hun eigen land. Wel is onze kennis van de specifieke regelgeving en de cultuur van groot belang om tot een succesvolle detachering te komen.

We zijn gespecialiseerd in het werven van technisch personeel. Dat betreft diverse gebieden zoals onderhoud van technische installaties en het ontwerpen en het realiseren van technische en functionele ontwerpen. Sommige functies zijn sterk procesgericht, andere vragen grote kennis en ervaring van materiaal en productiemethoden.  Soms gaat het om uitvoerende functies, in andere gevallen om leidinggevend of toezichthoudend personeel op alle niveaus en disciplines.

Onze ervaring met technische functies geeft goed zicht op allerlei veiligheidsaspecten in de techniek. Op het gebied van VCA zijn we sterk. We bemiddelen veiligheidspersoneel.

TDDE spant zich in om van een mogelijke detachering een succes te maken. We beschikken over een groot aantal contacten om specialisten te kunnen vinden. We doen alleen zaken als er een goede match tussen kandidaat en vacature is.  Afhankelijk van de wensen van de klant begeleiden we kandidaten.

TDDE - Team

Zaakvoerder

Cora den Hollander

 

Zaakvoerder Cora den Hollander heeft 15 jaar management ervaring .

Zij is bij TDDE verantwoordelijk voor de strategische ontwikkeling van het bedrijf.

Zij geeft leiding aan de administratieve diensten van TDDE.

Tevens is zij contactpersoon met bedrijven en eerste aanspreekpunt met alle officiële instanties in België.

Contacteer Cora

Managementassistente

Sonja De Keyser

 

Managementassistente Sonja de Keyser heeft sinds 2009 ervaring in de wereld van de projectstaffing.

Enerzijds: Sociale wetgeving hebben geen geheimen voor Sonja.

Anderzijds: Het deskundig kunnen omgaan met diverse “sociale-secretariaat-pakketten” maken van Sonja een zeer gewaardeerde medewerkster.

Sonja is dan ook het eerste aanspreekpunt voor klanten, leveranciers en externe medewerkers.

Contacteer Sonja

Print Friendly